VANDYKE SecureFX


Pret

VANDYKE SecureFX

VanDyke SecureFX for Windows, Mac, and Linux este un client flexibl pentru transferul fisierelor care va ofera uneltele de care aveti nevoie pentru a creste securitatea si eficienta operatiilor de transfer al fisierelor si sincronizare a site-urilor. Interfata prietenoasa din SecureFX faciliteaza invatarea, iar suportul pentru multiple platforme va permite sa aplicati puternicul mecanism de criptare si autentificare din protocolul Secure Shell asupra datelor aflate in tranzit.

 

Beneficii:

  • Mentineti sistemele de fisiere si documentele securizate - transferati fisiere peste retea si Internet avand la alegere SFTP over SSH2, FTP over SSL, SCP, sau FTP pentru acces la sisteme mai vechi.

  • Incepeti rapid - conectati-va la sesiuni din principala fereastra a aplicatiei folosind bara Connect, apoi organizati sesiunile din interfata cu tab-uri

  • Folositi interfata grafica extrem de productiva - folositi drag-and-drop pentru a porni transferuri (doar pentru Windows), sau intre SecureFX si aplicatii precum WinZip. Gasiti rapid fisierele cu care vreti sa lucrati folosind filtre, bookmark, si bara de adrese.
  • Sincronizati fisiere - incarcati, descarcati, faceti mirror al fisierelor. Folositi filtrarea pentru a include sau exclude fisere sau tipuri de fisiere. Stocati configuratii pentru multiple locatii.
  • Reluati mai usor cand un transfer esueaza - SecureFX lucreaza pentru a termina trnsferuri intrerupte, reluand automat transfere multi-fisier.
  • Economisiti pasi integrand SecureFX si SecureCRT - stabiliti conexiuni cu sesiuni si chei de server partajate. Sesiunile si setarile comune reduc repetarea pasilor.
  • Faceti transferuri fara a le supraveghea - clientul in linie de comanda, SFXCL command-line client (doar pentru Windows si Linux) va permite sa automatizati activitati cu optiuni puternice precum sincronizarea locatiilor.
  • Fiti conformi cu standarde precum HIPAA, SOX si FIPS 140-2

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.