IPSWITCH WhatsUp Gold


Pret

IPSWITCH WhatsUp Gold

 

 

IPSWITCH WhatsUp Gold - vizualizati si interactionati cu reteaua. Diagnosticati direct din harta dinamica. Administrati totul cu TotalView - cea mai buna valoare din industrie pentru monitorizarea retelei.

 

Beneficii:

  • Vizualizati si interactionati cu reteaua - WhatsUp Gold 2017 ofera o noua modalitate de vizualizare si interactionare cu intregul mediu IT. Aceasta harta unica, interactiva, arata rapid starea sanatatii din intreaga retea, ofera context asupra modului in care toate sunt conectate si raspunde dinamic la interactiuni pentru a va oferi cel mai rapid timp de raspuns
  • Diagnosticati din harta dinamica - WhatsUp Gold 2017 simplifica fluxurile de lucru permitandu-va sa initiati activitati de management direct din harta interactiva. Monitorizati proactiv reteaua, traficul, serverele fizice, masinile virtuale si aplicatiile cu harti, tablouri de bord si alerte puternice si usor de folosit.
  • Descoperire automata si completa - WhatsUp Gold ofera descoperire puternica la nivel Layer 2/3 care poate fi initiata dintr-un IP Range Scan sau SNMP Smart Scan a tabelei de bridging a unui core router, si genereaza o harta detaliata a infrastructurii Windows, wireless si virtuale
  • Monitorizati aplicatii comerciale - functie inclusa in editiile TotalView si TotalView Plus - profilele de aplicatii va permit monitorizarea cu usurinta a disponibilitatii si performantei sistemelor Linux , Apache web servers (Linux sau Microsoft ), aplicatii Microsoft precum Exchange, SharePoint®, Dynamics, Lync®, SQL Server®, DNS, Internet Information Services (IIS), Active Directory®, si Hyper-V®.
  • Analizati si monitorizati consumul latimii de banda si traficul de retea - Modulul Network Traffic Analysis colecteaza date despre traficul de retea si utilizarea latimii de banda de la dispozitive flow-enabled din retea, incluzand suport pentru Cisco NetFlow si NetFlow-Lite, NSEL protocols, J-Flow, sFlow si IPFIX. Colecteaza si vizualizeaza date pentru Cisco CBQoS (Class Based Quality of Service) si NBAR (Network Based Application Recognition).
  • Suport pentru infrastructura virtuala - generati automat harti dinamice ale infrastructurii Hyper-V si VMware, afisand host-uri si guest-uri, relatiile host/guest, clustere si starea in timp real
  • Management automat al schimbarii si configuratiilor - disponibila in editia TotalView Plus - WhatsUp Golds Configuration Management ofera arhivare centrala a configuratiilor de retea intr-un repository criptat. Administratorii de retea pot stoca multiple configuratii pentru fiecare dispozitiv, incluzand configuratii de start-up si de rulare.

WhatsUp Gold 2017 este disponibil in patru editii:

* BasicView - Soft de monitorizare a retelei entry-level pentru medii IT de toate marimile

* Proview - Mai multe capabilitati de monitorizare avansata, inclusiv monitorizare pentru server si wireless

* TotalView - Toate functiile din ProView plus monitorizare VMware, Hyper-V, monitorizarea performantei aplicatiilor si analiza traficului retelei

*TotalView Plus - Cea mai valoroasa editie ce include toate functionalitatile din TotalView dar si managementul configuratiilor si pollers suplimentari pentru scalabilitate.

 

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.